Hos HECO Laboratorieudstyr har vi forpligtet os til at muliggøre videnskab.

Fra universiteter til forskningslaboratorier til produktionsanlæg – HECO tilvejebringer de produkter, tjenesteydelser og unikke løsninger, der får videnskab til at ske. Hos HECO bestræber vi os konstant på alene at levere det allerbedste til hver enkelt kunde.

100% ejet HECO Laboratorieutstyr A/S

HECO Laboratorieudstyr er et 100% ejet datterselskab af HECO Laboratorieutstyr A/S, som blev grundlagt i 1985 med det mål at levere produkter til mine og laboratorie merkedet og lod sig definere af passionen for innovation og kvalitet.

Markedssegmentet defineres af af olieindustrilaboratorier, forskningslaboratorier, private laboratorier, vej – og konstruktionslaboratorier, universitets- og hospitalslaboratorier og ikke mindst laboratorier, der drives af militæret.

Overlegen nøjagtighed & enestående kvalitet

HECO Laboratorieudstyr er en betroet partner som sikrer overlegen nøjagtighed, enestående kvalitet og første klasses leverancer.

Vi er yderst bevidste om værdien af langvarige partnerskaber og vi er nøgleaktør inden for diverse laboratorier, ledende leverandørrepræsentationer, kontakt med myndighederne samt produktoplysninger til ansatte på laboratorier.

HECO er din partner indenfor laboratorieindustrien.